Extraoptiunea Cosmote Premium

Indiferent că eşti utilizator nou sau existent de Cartela COSMOTE, activează până la 5 septembrie 2013 extraopţiunea Premium şi beneficiezi de:
200 minute naţionale şi internationale (fix si mobil) /SMS-uri naţionale
4000 minute/SMS-uri în Cosmote
4000 minute în Romtelecom fix
300 MB trafic de date

totul pentru 9 euro credit lunar.

Sunt considerate reţele internaţionale:
- reţelele mobile din Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada şi Israel;
- reţelele fixe din ţările Uniunii Europene, SUA, Canada, Israel.

Convorbirile iniţiate către alte destinaţii fixe sau mobile din Europa vor fi tarifate conform tarifelor standard (vezi secţiunea Tarife, www.cosmote.ro).

După consumarea traficului de date inclus în extraopţiune, viteza de download continuă să fie de până la 7,2 Mbps, iar traficul suplimentar de date este tarifat cu 0,20 €/MB. Unitatea minimă de taxare pentru traficul de date este de 10 KB (1 MB = 1024 KB). Cei 300 de MB incluşi în extraopţiunea Premium se consumă doar pentru trafic de date naţional.

Mai mult, traficul de date inclus poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem). Tot ceea ce trebuie să faci pentru a folosi smartphone-ul tău ca modem este să îl conectezi la calculator prin cablul USB sau prin Bluetooth (valabil pentru telefoanele care au această funcţie).