Extraoptiunea Cosmote Super Unlimited

Indiferent că eşti utilizator nou sau existent de Cartela COSMOTE, activează până la 5 septembrie 2013 extraopţiunea Super Unlimited şi beneficiezi de:
SMS-uri NELIMITATE în ORICE REŢEA NAŢIONALĂ, inclusiv Cosmote
3000 minute în Cosmote
3000 minute în Romtelecom fix
150 minute naţionale şi internaţionale FIX SI MOBIL
100 MB trafic de date

totul pentru 6 euro credit lunar.

Sunt considerate reţele internaţionale:
- reţelele mobile din Italia, Spania, Franţa, Ungaria, Germania, Marea Britanie, SUA, Canada şi Israel;
- reţelele fixe din ţările Uniunii Europene, SUA, Canada, Israel.

Convorbirile iniţiate către alte detinaţii fixe sau mobile din Europa vor fi tarifate conform tarifelor standard (vezi secţiunea Tarife, www.cosmote.ro).

După consumarea traficului de date inclus în extraopţiune, viteza de download continuă să fie de până la 7,2 Mbps, iar traficul suplimentar de date este tarifat cu 0,20 €/MB. Unitatea minimă de taxare pentru traficul de date este de 10 KB (1 MB = 1024 KB). Cei 100 de MB incluşi în Super Unlimited se consumă doar pentru trafic de date naţional.

Mai mult, traficul de date inclus poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atât de pe telefon, cât şi de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem). Tot ceea ce trebuie să faci pentru a folosi smartphone-ul tău ca modem este să îl conectezi la calculator prin cablul USB sau prin Bluetooth (valabil pentru telefoanele care au această funcţie).