Cartela Vodafone

Cartela Vodafone îți dă libertatea să îţi alegi extraopţiunile şi serviciile care corespund cel mai bine nevoilor tale de comunicare, plătind când vrei şi cât ai nevoie.

La achiziționarea Cartelei Vodafone poți opta pentru următoarele variante:

  • Cartela Vodafone cu credit inițial 5€. La primul apel efectuat/SMS trimis se activează automat extraoptiunea cu minute și SMS-uri în rețea, minute naționale și net inclus (2000 minute/SMS-uri în rețea, 100 minute/SMS-uri naționale și 50 MB internet pe mobil). Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.
  • Cartela Vodafone cu credit inițial 1€. La primul apel efectuat se activează automat extraoptiunea cu minute și SMS-uri în rețea și minute naționale (100 minute/SMS-uri în rețea și 10 minute/SMS-uri naționale). Dacă nu vrei să o păstrezi, trimite un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.
  • Cartela Vodafone cu credit inițial 0€. La cumpărare, o extraopțiune promoțională ți se va activa automat, în funcție de valoarea creditului reîncărcat.